این بازار از گذشته محل حمل ونقل و ترافیک بود، اما اکنون با اجازه شهردار تهران بسرنوشت شوم دچار کردن عظیمی از آن به پیاده طرز تبدیل خواهد شد. پیروز حناچی تو بدو ورود بوسیله راس شهرداری تهران از جمع آوری کارگاه هنری های عمرانی غیرضروری در سطح شهر تهران گفت و اینکه با جمع آوری این کارگاه ها، فضای شهری برای شهروندان باز شود.

هفته گذشته پلازای هفتم تیر مورد نصیب برداری صبر گرفت و شهردار تهران همان موقع اعلام کرد که با توجه به طرح تفصیلی دهات تهران، به زودی تغییرات و تصحیح تو میدان امام خمینی آغاز می شود. این میدان ۳دوره تاریخی را پشت سر گذاشته و از مکان های قدیمی تهران است.»

طرح اولین پروژه پلازای امام خمینی با احداث ساختمان بلدیه به اشتهار خانه قریه» اول شد. بوسیله این ترتیب که ۲طبقه زیرزمین ساخته شود و ۲طبقه روی زمین. با این تضاد که بوسیله گفته صفا صبوری دیلمی، معاون شهردار اصالت خود را از دست ندهد و با همان شکل و شمایل قبلی به بهره برداری برسد. البته طرح اولین بوسیله نظر می رسد با تغییراتی روبه رو شده است. یک تنه سازمان عمرانی مناطق به همشهری می گوید: طرح بازار امام خمینی تحول کرده است. قرار حیات بناء بلدیه ۲طبقه روی زمین مخلوق شود، ولی آقای حناچی تأکید کردند که بازار معصوم خمینی پیاده روش شود، برای همین از تاسیس ۲طبقه روی زمین صرف دیدن کردیم. بنابراین، ۲طبقه زیرزمین احداث می شود.»

با این حساب، احتمال دارد مسیرهای خودرو محور بازار معصوم خمینی حذف شده و این میدانگاه به نعوظ طولانی بوسیله پیاده راه تبدیل شود. صبوری دیلمی داخل این وابستگی گفته حیات: برنامه اتیه ما میدان امام خمینی است. همانطور که آقای حناچی قول آن را دادند. تا اینکه یک تصمیم جسورانه خمود شد و احتمال داد این بازار را روی تردد خودروها ببندیم و خودروها از جای دیگری تردد کنند. اگر بتوانیم چنین کاری کنیم، مسلما یک فرمان کم همانند در تهران محسوب می شود.» وجه تمایز با پلازای هفتمین آماج

پلازای امام خمینی برضد پلازای هفتم تیر مساحت کمتری دارد و مساحت زمین آن به ۴۹۲۵مترمربع می رسد. اما مسکن بلدیه با نمای قبلی خود به نشانی یک وجه تاریخی این میدانگاه را از پلازای هفتم تیر شاخص می درنگ. کف اطاق سبز و خلق کردن فضایی تنها برای تردد عابران پیاده از انفراد های پلازای امام خمینی خواهد شد. صبوری دیلمی معتقد است: بیشتر از ۴هکتار میدانگاه شهری ایجاد می شود و میدان امام خمینی دوباره به آن شخصیت و اصالت خود برمی گردد. این یک حرکت اجتماعی و فرهنگی است که ما فاتحه کردیم و فکر کردن می کنم شهروندان بی نهایت از آن استقبال کنند. ما تو خیابان ۳۰تیر و میدان معصوم خمینی این استقبال را دیدیم و مردم خودی دارند که این لول ها دنباله داشته باشد.» معاون شهردار درباره ساختمان بلدیه(شهرداری قبلی) ادامه می دهد: خانه بلدیه همچنین صبر است با همان شکل و شمایل قدیمی اما بوسیله عنوان یک مجموعه فرهنگی در کنار میدانگاه باشد.» به گفته صبوری دیلمی با ایجاد میدانگاه امام خمینی این لول امتداد خواهد داشت؛ حرکتی که با دادرسی شهرداری تهران با کاهش مسیرهای خودرو محور داخل سطح شهر مسیرهای پیاده اسلوب گسترش برملا می بطی ء.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها