هورمون انسولین درون لوزالمعده ترشح می شود. این هورمون قند را از خون بیرون می برد و تو سلول های بدن پس انداز می درنگ. وقتی سلول های بدن دربرابر انسولین دچار ایستادگی می شوند، نمی توانند بوسیله خوبی از انسولین استفاده کنند و قند زیادی تو خون ابدی می ماند. همچنین چگونگی خاصیت سلول های بدن بوسیله انسولین را درک بوسیله انسولین» می گویند. بهبود این درک باعث می شود مقاومت به انسولین کاهش یابد و خطر بسیاری از بیماری ها، از عموم دیابت در افراد کم شود. در ادامه، ۱۴ وضع علمی برای گشایش حساسیت بوسیله انسولین معرفی کردن شده است. با رعایت این رویه ها می توانید صلح و صفا خود را حفظ کنید.

حتما بخوانید:علائم دیابت در ن؛ خطرات و طرز های درمان آندیابت بی مزه؛ دلایل، تیر ها، گوناگون و وضع های تداوی آنروش تداوی دیابت سنخ ۱، علائم و جهت ابتلا به آن

وقتی لوزالمعده باخبر وجود مقدار یدکی قند در خون می شود، برای قدرت کنار مقاومت به انسولین، انسولین بیشتری تولید می کند و از قند خون می کاهد. این وضعیت بوسیله مرورِزمان لوزالمعده را از سلول های تولیدکنندهٔ انسولین تهی می کند و بیماری دیابت سنخ ۲ خلق کردن می شود. از این رو بهبود درک به انسولین و کاهش ایستادگی به انسولین عوارض و خطرات بعدی برای ابتلا به دیابت را کاهش می دهد و به حفظ صلح و صفا کمک می کند. ۱. رویا بیشتر

خواب خوب شبانه بخاطر سلامتی بدن بسیار مهم است. تو مقابل، اندک خوابی می تواند مضر باشد و کار بزرگ ابتلا به انواع عفونت ها، بیماری قلبی و دیابت جنس ۲ را تکثیر دهد. بسیاری از استیناف ها همچنین نشان می دهد که بین خواب کمتر و کاهش حس به انسولین رابطۀ یمین حیات دارد.



مثلا در پژوهشی روی ۹ داوطلب سالم، تأثیر میزان خواب تجسس شده است. تو این استیناف برملا شد که فقط یک شب کم خوابی در قطع ۴ ساعت، از حساسیت به انسولین و توانایی تنظیم قند خون فرد در مقایسه با زمانی که هشت شایسته کردن و نصف خواب شبانه داشته است، می کاهد.

خوشبختانه، تکرار خوابِ ازدست رفته می تواند اثرات بدِ کمینه خوابی روی پایداری به انسولین را انتقام بطی ء. ۲. بازی

مرتب بازی کردن، یکی از بهینه روش های افزایش حساسیت به انسولین است. بازی باعث می شود قند برای پس انداز سازی بیدار ماهیچه های بدن شود. در نتیجه، بلافاصله حس بوسیله انسولین افزایش می یابد. این وضعیت امانت به سنخ ورزش، ۲ تا ۴۸ شایسته کردن دوام خواهد داشت.

مثلا تو پژوهشی جلوه گر شد ۶۰ دقیقه حرکت دورانی سواریبا شدت متوسط، حساسیت به انسولین را ۴۸ شایسته کردن افزایش می دهد.

ورزش های استقامتی هم می توانند حساسیت به انسولین را افزایش دهند. وارسی های متعددی نشان داده است که ورزش می تواند حساسیت به انسولین را در نسوان و مردان بالا ببرد، چه به دیابت مشغول باشند و چه نباشند.

در این باره، پژوهشی به خشکی امدن روی مردان دارای اضافه وزن مشغول به دیابت خواه بدون دیابت انجام شد. تو نتیجۀ این پژوهش فاش شد که انجام دادن ورزش های استقامتی در یک دورۀ سه گانه ماهه می تواند حساسیت بوسیله انسولین تو آنها را افزایش دهد و البته هیچگاه ارتباطی به عوامل دیگر متشابه کاهش کمیت ندارد.

انجام دادن ترکیبیِ ورزش های هوازی و استقامتی حساسیت به انسولین را بوسیله مراتب بیش از هر زمان دیگر رفعت می برد. ۳. کاهش هیجان



خوف روی اقتدار بدن درون تنظیم قند خون، اثر منفی می گذارد. اضطراب معمولا بی مانند را تو حالت جنگ خواه گریز» استراحت می دهد. این وضعیت علت نشت هورمون های تشویش قرین هورمون کورتیزول و گلوکاگون می شود. این هورمون ها نوعی قند ذخیره شده در بدن به نام گلیکوژن را بوسیله گلوکز تبدیل و وارد جریان خون می کنند. بدین ترتیب، فوری انرژی برای مصرف در اختیار بی همتا مضطرب راحتی می گیرد.

هورمون های التهاب می توانند بدن را دربرابر انسولین، برقرار نم کنند. بدین ترتیب، جلوی ذخیره سازی مواد مغذی در بدن را می گیرند و موثر می کنند تا این مواد برای مصرف انرژی بیشتر داخل جریان خون و در دسترس فراغت داشته باشند.

در حقیقت، بسیاری از استیناف ها نشان داده است که مقدار بالای هورمون های بی تابی از حساسیت به انسولین بدن می کاهد.

این فرآیند احتمالا بخاطر اجدادمان مفید بوده است. آنها برای حفظ بقای خود به انرژی بسیاری احتیاج داشتند. باوجود این، امروزه کاهش دریافتن به انسولین برای انسان ها مضر است، چون بوسیله اضطراب مزمن مبتلا هستند.

فعالیت هایی مانند مدیتیشن، ورزش و رویا متد هایی عالی برای کاهش هیجان و افزایش حساسیت بوسیله انسولین هستند. ۴. کاهش وزن

وزن اضافی، به ویژه تو ناحیهٔ شکم، از حساسیت به انسولین می کاهد و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را فراز می برد.

چربی های شکمی به روش های واریته انگیزه این دشوار می شوند. یکی از این روش ها تولید هورمونی است که ایستادگی به انسولین را داخل ماهیچه ها و کبد تکثیر می دهد. پژوهش های بسیاری تماس بین افزایش چاقی شکم و کاهش دریافتن بوسیله انسولین را تأیید کرده است.

خوشبختانه، کاهش کمیت روشی عالی برای رفع چربی های شکمی و تکثیر حس به انسولین است. بدین ترتیب، چنانچه به پیش دیابت مبتلا شده باشید، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در شما کاهش می یابد.

مثلا تحقیقی تو دانشگاه جان هاپکینز» علامت داده است: وقتی افراد مشغول به پیش دیابت داخل یک دورۀ شش ماهه، ۵ تا ۷ درصد لاغر شدند، ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ در آنها تا ۳ سال بعد کاهش یافت.

خوشبختانه روش های زیادی برای کاهش وزن از طریق رژیم غذایی، ورزش و دگرگونی سبک عمر وجود دارد. حتما بخوانید: رابطه چاقی و دیابت چیست؟ ۵. کاربرد بیشتر فیبر حل



فیبرها بوسیله دو دستهٔ محلول و نامحلول شاخه می شوند.

فیبرهای نامحلول معمولا به حرکت مدفوع از روده دستیار می کنند. در مقابل، فیبر محلول فواید بسیاری از یکسره کاهش کلسترول و کاهش اشتها دارد.

پژوهش های پرشماری توانسته اند ارتباطی بین مصرف مقدار زیاد فیبر محلول و تکثیر حس به انسولین بیابند.

مثلا تو پژوهشی روی ۲۶۴ زن، بی پرده شد که آن دسته از افرادی که بیشتر از دیگران فیبر محلول مصرف کرده بودند، کمینه از بقیه مقاومت به انسولین مدال دادند.

همچنین فیبر محلول می تواند به باکتری های کارگر روده غذارسانی نرم. در نتیجه، حساسیت بوسیله انسولین تکثیر می یابد.

از خوراکی های سرشار از فیبر محلول می توان به عدس، جو دوسر، بذر کتان، سبزیجاتی متشابه کلم بروکسل و دشت هایی قرین پرتقال اشاره کرد. ۶. استفاده ثمر و سبزی های رنگی

میوه ها و سبزی ها نه تنها مغذی هستند بلکه روی صلح و صفا بسیار تأثیرگذارند. آنتی اکسیدان ها به مولکول های موسوم به رادیکال آزاد کیپ و آنها را از فعالیت بازمی دارند. رادیکال های آزاد می توانند درون کامل بدن موجب التهاب شوند.

درون بسیاری از بررسی ها رک شده است که استفاده رژیم غذایی غنی از ترکیبات گیاهی می تواند حساسیت به انسولین را افزایش دهد.

خلال مصرف محصول در رژیم غذایی، باید اعتدال را احترام گذاردن کنید و روزی ۲ تا ۵ کود و داخل هر جنین یک خواه دو جنس علیه مصرف کنید. حتما بخوانید: ۱۰ میوه ای که بخاطر دیابتی ها مربوط به طبقه کارگر و زحمتکش است ۷. افزودن ادویه و گوناگون گیاهان خوراکی بوسیله غذای مصرفی

گیاهان خوراکی و ادویه ها مدت ها پیش از اینکه راه خود را بوسیله غذاها بیابند، به لباس دارو مصرف می شدند. از چند دههٔ گذشته تاکنون، دانشمندان مطلع بوسیله مطالعه ویژگی های گیاهان در بهبود صلح و صفا انسان کردند.

ادویه و گیاهان دارویی مانند شنبلیله، زردچوبه، زنجبیل و سیر می توانند حساسیت بوسیله انسولین را افزودن دهند. برز های شنبلیله: این دانه ها فیبر حل فراوانی دارند و کارایی انسولین را افزایش می دهند. اضافه کردن آنها به مواد غذایی یا نان، حساسیت به انسولین و کنترل قند خون را افزایش می دهد. زردچوبه: زردچوبه حاوی مواد فعالی به نام کورکومین است. کورکومین نوعی آنتی اکسیدان است که ویژگی های ضدالتهابی دارد. این ماده با کاهش اسید های چرب آزاد و قند خون، حساسیت به انسولین را افزایش می دهد. زنجبیل: این ادویهٔ محبوب هم می تواند درک به انسولین را افزایش دهد. بررسی ها مدال داده اند که گینجرول (gingerol)، مادهٔ فعال زنجبیل، می تواند گیرنده های قندی سلول های ماهیچه ای بدن را کوشا تر بطی ء و قبض قند را بهبود بخشد. سیر: در پژوهش ها روی حیوانات، جلوه گر شده است که سیر علت بهبود رسوخ انسولین درون بدن می شود. این خوراکی بوسیله برهان خواص آنتی اکسیدانی که دارد، حساسیت به انسولین را رفعت می برد.

این یافته ها مدال می دهد که گیاهان دارویی و ادویه ها بخاطر گشایش حساسیت به انسولین، امیدوارکننده هستند. البته تو حال حاضر، بیشتر پژوهش ها دربارۀ ویژگی های اثربخش این مواد خوراکی در بهبود حساسیت بوسیله انسولین، روی حیوانات ایفا شده است. برای اینکه مشخص شود این گیاهان و داروهای گیاهی چگونه درک به انسولین را تکثیر می دهند، باید این تحقیقات روی انسان انجام شود. ۸. کاربرد دارچین



دارچین ادویه ای خوش طعم است. این ادویه می تواند موجب کاهش قند خون شود و حساسیت به انسولین را تکثیر دهد. مثلا در یک فراتحلیل ظاهر شده است که استعمال یومیه ۱.۵ تا ۳ قاشق چای خوری (۱ تا ۶ گرم) دارچین سبب کاهش قند خون کوتاه مدت و تمام مدت می شود.

بررسی ها نشان می دهد که دارچین به گیرنده های قند سلول های ماهیچه ای کمک کرده و حس بوسیله انسولین در آنها را افزودن می دهد. درون این حالت، سلول های ماهیچه ای فعال ترند و قند را بوسیله درون سلول ها منتقل می کنند.

جالب اینکه، در برخی از بررسی ها مشهود شده که دارچین حاوی ترکیباتی است که می توانند از انفراد های انسولین تقلید کنند و مستقیما روی سلول ها جای پا بگذارند. ۹. نوشیدن بیشتر چای سبز

چای سبز نوشیدنی ای برجسته برای حفظ سلامتی است. همچنین، این چای بخاطر افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ یا کسانی که تو معرض ابتلا به این بیماری اند، گزینه ای برجسته است. چندین مطالعه نشان داده که نوشیدن چای سبز می تواند حس به انسولین را افزایش دهد و از قند خون بکاهد.

مثلا در بررسی ۱۷ رسیدگی ادا شده دربارۀ آثار چای سبز روی قند خون و حساسیت به انسولین، مشخص شد این نوشیدنی می تواند قند خون را تا معادل معناداری کاهش دهد و حساسیت به انسولین را بالا ببرد.

این خواص چای سبز بوسیله برهان بود آنتی اکسیدان م زورمند اپی گالوکتشین گالات» (Epigallocatechingallate) در آن است. بنابر استیناف های بسیار، معلوم شده است که این ماده درک به انسولین را افزایش می دهد. ۱۰. استفاده از سرکه سیب

سرکه سیب کاربردهای متنوعی دارد. با کاربرد از آن می توانید مواد خوراکی را بشویید و پاکیزه کنید و از آن استفاده های دیگری بی آرامی ببرید.

سرکه سیب می تواند با کاهش قند خون و بهبود کارایی انسولین، حساسیت به انسولین را تکثیر دهد. همچنین خروج طعام و رسیدنِ آن به روده را به تأخیر می اندازد و زمان بیشتری بخاطر جذب قند درون خون مهیا می کند.

نتیجۀ پژوهشی که دربارۀ سرکه سیب ارتکاب شد، نشان می دهد: مصرف سرکه سیب درک به انسولین را هنگام مصرف غذای پر از کربوهیدرات، ۳۴ درصد در افراد مبتلا به مقاومت بوسیله انسولین و ۱۹ درصد در افراد مشغول به دیابت نوع ۲ افزایش می دهد. ۱۱. کاهش استفاده کربوهیدرات ها

کربوهیدرات ها اصلی ترین عامل افزایش انسولین در خون هستند. بدن کربوهیدرات ها را هضم می کند، از آنها قند می سازد و وارد خون شان می کند؛ بعد لوزالمعده انسولین ترشح می کند و قند را از در خون به سمت سلول های بدن می راند.

با کاهش استعمال کربوهیدرات می توان حس به انسولین را افزایش داد، زیرا کربوهیدرات ها معمولا قند خون را به شدت بالا می برند و انگیزه تنگ کردن زیاد روی لوزالمعده بخاطر حذف قند از روانی خون می شوند.

انشعاب مصرف کربوهیدرات یومیه تو کل روز، روش دیگری برای افزودن درک بوسیله انسولین است.

کاربرد هوشمند خوراکی های کربوهیدرات در روز باعث می شود که در هر وعدۀ غذایی، قند کمتری بااطلاع بدن شود و انسولین کار خود را راحت خیس اجرا دهد. استیناف هایی که نشان می دهند استعمال منظم خوردنی انگیزه بهبود حساسیت بوسیله انسولین می شود، این موضوع را تأیید کرده اند.

انواع کربوهیدراتی که گزینش می کنید هم عمده است.

کربوهیدرات هایی با شاخص گلیسمی کم، بهترین گزینه هستند. آنها قند را به کندی وارد خون می کنند و به انسولین دم کافی برای انجام وظیفه اش می دهند.

از غذاهای کربوهیدرات دار که دارای شاخص گلیسمی کم هستند، می توان به سیب زمینی شیرین، برنج قهوه ای، کینوآ و انواع جوهای دوسر رمز کرد. حتما بخوانید: میزان کربوهیدرات مشروع برای بیماران دیابتی چقدر است؟ ۱۲. کف نفس از چربی های ترانس

اگر استراحت باشد مادۀ غذایی خاصی به طور کامل از رژیم غذایی تان حذف شود، چه بهتر که چربی های مصنوعی ترانس را انتخاب کنید!

این چربی ها برخلاف چربی های دیگر، خیر تنها خاصیت ای ندارند، بلکه بدن را در معرض خطر بلای ناگهانی های پرشماری فراغت می دهند.

شواهد مربوط به اثرات چربی های ترانس روی افزایش مقاومت به انسولین به نظر ناهمگون می آیند. فدایی از بررسی های روی انسان، این چربی ها را زیان بخش دانسته اند اما فداکار دیگر چنین نتیجه ای نگرفته اند.

باوجود این، مطالعات روی حیوانات مدال می دهد که بین چربی های ترانس و کنترل بد قند خون و مقاومت به انسولین، رابطه مستقیمی دارد.

بررسی های مربوط به حیوانات و انسان ها با یکدیگر همگون نیستند. بنابراین، دانشمندان نمی توانند به صراحت بگویند مصرف چربی های ترانس سبب افزایش مقاومت به انسولین می شوند. باوجود این، باید گفت این روغن ها عامل خطری برای بیماری های زیاد دیگر مانند دیابت هستند. بنابراین بهتر است آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

از خوراکی هایی که حاوی چربی های ترانس هستند، می توان به انوع کیک ها، دونات ها و فست فود سرخ شده رمز کرد. نیز غذاهای فرآوری شده حاوی چربی های ساختگی ترانس هستند.

خوشبختانه تو سال ۲۰۱۵، سازمان طعام و داروی ایالات متحده آمریکا، اخبار کرد که مصرف روغن های ترانس برای بدن ضرر دارد. این سازمان به تولیدکنندگان مواد غذایی سه گانه سال فرصت رحم که این چربی ها را از محصولات خویشتن به تدریج حذف یا مجوز خاصی در این بن گرفتن کنند. ۱۳. کاهش کاربرد تشکر افزوده

بین شکرهای غریزی و سپاسگزاری افزوده، تفاوت بسیاری وجود دارد. شکرهای طبیعی معمولا در گیاهان و سبزیجات یافت می شوند. این منابع حاوی مواد مقوی دیگری هم هستند.

در مقابل، شکرهای افزوده در خوراکی هایی وجود دارد که بیش فرآوری شده اند. دو نوع اصلی شکر یعنی ساکاروز (شکر سفید) و نوشابه ذرت، سرشار از فروکتوز هستند. این دو هنگام فرایند تولید به محصولات غذایی اضافه می شوند. هر دو جنس سپاس حاوی ۵۰ درصد فروکتوز هستند.

استیناف های بسیاری مدال داده است که استفاده نرخ بالای فروکتوز، پایداری به انسولین را در افراد مشغول به دیابت تکثیر می دهد.

در این باره، ۲۹ پژوهش بررسی شد. در این پژوهش ها مجموعا ۱۰۰۵ فرد پهناور یا دارای اضافه وزن آزمایش شده بودند. نتیجۀ این آنالیز مدال عدالت که اثرات بد فروکتوز روی ایستادگی به انسولین، افراد غیرمبتلا به دیابت را هم دامن تأثیر صبر می دهد.

نتایج نشان می دهد که استعمال مقدار اضافی فروکتوز در اندک از ۶۰ روز، ایستادگی بوسیله انسولین کبدی را تکثیر می دهد.

فروکتوز موجود درون خوراکی هایی که حاوی شکر افزوده هستند، زیاد بالاست. از این خوراکی ها می توان آب نبات، نوشیدنی های شیرین شده، کیک، کلوچه و عسل ها را نام برد. ۱۴. کاربرد مکمل ها



ایدۀ کاربرد مکمل های غذایی به منظور افزایش حساسیت به انسولین نسبتا جدید است.

مکمل های گوناگون سبب تکثیر دریافتن به انسولین می شوند. باوجود این، پژوهش ها اثربخشی کرومیوم، بربرین، منیزیم و رسوراترول (Resveratrol) را در این زمینه تأیید کرده اند. کرومیوم: نوعی مادۀ معدنی است که در سوخت و ساز چربی و کربوهیدرات ها نقش دارد. پژوهش ها نشان داده است که مکمل های پیکولینات کروم در اندازه ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ میکروگرم می تواند توانایی گیرنده های انسولین را اضافه داده و از قند خون بکاهد. منیزیم: نوعی مادۀ معدنی است که جهت ذخیره سازی قند خون بوسیله وسیلۀ گیرنده های انسولین می شود. وارسی ها نشان داده است که وقتی منیزیم موجود در خون ناچیز می شود، ایستادگی به انسولین افزایش می یابد. مصرف منیزیم علت افزودن حس بوسیله انسولین می شود. بربرین: یک مولکول گیاهی است که از انواع گیاهان دارویی، متشابه زرشک، اندوهناک می شود. معلول این ماده روی انسولین چندان شناخته شده تراشیدن. باوجود این، برخی از پژوهش ها نشان داده است که این ماده می تواند درک به انسولین را افزایش دهد و از قند خون بکاهد. رسوِراترول: نوعی پلی فنول در پوست دانه های انگور قرمز و انواع توت است. این ماده می تواند حس به انسولین، به ویژه در افراد مبتلا بوسیله دیابت جنس ۲ را بالا ببرد. باوجود این، نحوهٔ اثرگذاری این ماده بوسیله مرحمت آشکار نشده است.

احتمال این خطر حیات دارد که مکمل ها موجب تداخل تو داروهای تجویزی شوند. بنابراین پیش از مصرف هر نوع مکمل، بهتر است با پزشک چاره کنید. گفتار آخر

انسولین هورمون مهمی است که نقش های پرشماری تو بدن بوسیله عهده داری دارد. وقتی درک بوسیله انسولین پایین باشد، لوزالمعده برای تولید انسولین بیشتر و پاک سازی قند از خون، تحت فشار قرار می گیرد.

از سوی دیگر، حساسیت پایین بوسیله انسولین باعث می شود که قند خون به شکل مزمن افزایش یابد. تو نتیجه، خطر انواع بیماری ها مانند دیابت و ناراحتی های قلبی به وجود خواهد آمد.

فدایی از وضع های پیشنهادشده داخل این مقاله را ارتکاب دهید و از مقاومت بدن خود دربرابر انسولین بکاهید. بدین ترتیب، از خطر ابتلا به بیماری ناشی از فراز بودن قند خون تو پناه خواهید وجود! درون ادامه بخوانید: قند خون نرمال؛ جدول راهنما، دستورالعمل ها و روش حد گیری آن

مقاله صوتی

مدت ۲ زمانه و ۲۰ دقیقه قالب فایل MP3 گوینده مژگان اصغری حجم ۴۹ مگابایت تعداد فایل ۱۰ فایل صوتیمجموعه صوتی علائم، پیشگیری و درمان بیماری ها



سلامتی ارزشمندترین اموال انسان است

9،000 تومان مشاهده مقاله صوتی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها